Абитуриентски рокли

Момичета, готови ли сте за абитуриентският бал? 

Да не се обиждат момчетата! Просто мисля, че момичетата са доста по-суетни, по-претенциозни, а и да не се лъжем, по-сложни. Месеца на абитуриентските балове е почти тук. Дългоочакваният ден от хиляди абитуриенти. Подготовките текът от месеци. Роклите са вече купени, обувките са разходени, гримът и прическите уточнени. Датите наближават и емоциите растат ...

На каква рокля се спряхте


Ако искате да се чувствате като Пепеляшка, Снежанка, или някоя друга приказна принцеса, значи сте се спрели на дълга рокля. Дългата рокля не излизат от мода. Тя придава елегантност и стил, и прикрива някои малки несъвършенства на тялото. Модерни са моделите с висока талия, широк колан и висока цепка, които са изключително удобни и шикозни. Новият елемент, който привлича вниманието е малкия прозрачен дантелен ръкав. Материите са леки и тънки, и нежно обгръщат тялото.
 
 
 
 
 
Дантелата винаги е била модерна, модерна е и този сезон. Така че ако сте се спрели на рокля с дантела, ще бъдете актуални. Нов елемент са прозрачното деколте или гръб, които придават провокативен вид на роклята.
 
 
Ако пък не желаете да се превърнете в Пепеляшка в 12ч. и предпочитате да се вихрите в танци до сутринта, тогава сте избрали къса рокля. Късата малка рокля, която съвсем не е задължително да бъде черна, придават кукленски вид, и насочват вниманието към стройните крака. Освен че са по-удобни, те са и по-непретенциозни, така че винаги може да се намери случай в който да я облечете пак. Което си е огромен плюс, според мен.
 



Златните и сребърни рокли, създават допълнителен блясък и очарование, като в този вариант може да намалите бижутата. Ако сте се спрели на едноцветна рокля, но искате да сияете, тогава тя е обсипана с пайети, камъни и кристали. Ако пък не сте настроени по холивудски, и си падате по класическата красота, тогава сте се спрели на изчистена рокля, с ярък наситен цвят или нежни пастелни багри. От нежно розово, до ярко синьо, зелено и оранжево, всичко което би ви отивало.




Червеното, е другата тенденция, която е вечна. Ако сте огнена дама, тогава това е вашата рокля. С нея ще подчертаете естествената красота, нежност и младост.




Но, каквато и рокля да сте предпочели, всъщност тя не е от огромно значение. Най-важното е, да се забавлявате. Да сте щастливи и усмихнати. Тогава ще бъдете най-красиви!