Готови ли сте за "Мисия невъзможна 5"


След премиерата на филма в Ню Йорк, която се превърна в едно от най-грандиозните събития на това лято, критиците единодушно обявиха: "Престъпна нация" е най-добрият филм от поредицата".
 

Събитието събра тълпа от фенове, заради които Таймс Скуеър беше затворен. Те посрещнаха за първи път, целият звезден екип на петата поредица. Освен Том Крус, който според всички изглежда като младо момче в красивият си син костюм, на премиерата присъстваха и Алек Болдуин, Джереми Ренър и Саймън Пег. Най-новото и красиво попълнение на екипа, скандинавката Ребека Фъргюсън, беше изключително стилна в дългата си черна рокля, която подчертаваше сините и очи.



Както е известно Том Круз сам прави каскадите си в филма "Мисия невъзможна". За "Престъпна нация", който е с най-впечатляващите каскади от поредицата, той не изневерява на традицията. В една от най-опасните сцени, Том Круз лети държейки се за вратата на самолет, на височина от 1700 метра над земята. И въпреки, че много кратно е било предлагано сцената да се заснеме от професионален каскадьор, актьора отказал.  Той сам споделя: "Ако нещо се беше объркало, нямаше да мога да се прибера в самолета преди да се приземи. Беше много страшно."

"Парамаунт пикчърс" признават, че "Мисия невъзможна" е един от най-успешните им проекти. Приходите от четирите филма надвишават 2 милиона долара.


Филмът тръгва по кината и у нас, от 31.Юли!