След премиерата на Истински детективи 2


 

За разлика от повечето сериали, във всеки сезон на Истински детективи, ще бъде разказана различна история, съдържаща напълно различна обстановка и герои. Този сезон се развива в Лузиана, и заплита героите на Рейчъл Макадамс, Колин Фарел, Тейлър Кич и Винс Вон в мозайка, в която се  размива границата между ченге и престъпник.
 

След огромният успех на първи сезон и с големи очаквания за втори, дойде и премиерата на Истински детективи 2. Излъчването на пилотният епизод обаче, беше последван от разочарованието на феновете, изразено в социалните мрежи, веднага след края на епизода.

И въпреки че беше изписано доста, за това колко различен ще бъде втори сезон, критици и зрители не спряха да ги сравняват.

Дали заради това, вторият сезон не е обречен още от самото начало?
 
 
 
 
Сериалът тръгна по HBO веднага след края на един не по-малко харесван сериал - Game of Thrones. Последният сезон се радва на голям успех сред феновете си. И още не поели и глътка въздух - започват детективите.

Трябва да имаме предвид и, че не на всеки пилотен епизод на сериал, е подложен на толкова големи очаквания, на каквито беше подложен този, поради големият успех на първата поредица.



Много сериали имат лош старт с първата си серия, но в последствие, нещата започват да се подреждат. Така че, още нищо не е изгубено за Истински детективи 2. Той има своят звезден актьорски екип и хиляди сюжетни възможности. Да не забравяме, че сценариста Ник Пизолато, вече е доказал себе си, в създаването на напрегнати и въздействащи истории.

Въпреки че доста фенове бяха разочаровани от първият епизод, много от тях изказаха своите позитивни очаквания за развитието. Ние също не сме скептично настроени, все пак това е самото начало. Ще чакаме вторият епизод с нетърпение.

А той изглежда доста обнадеждаващ:



2 коментара:

Unknown каза...

любим сериал

Unknown каза...

любим